Flexibiliteit tonen
aan de lopende band

Verpakking

Maatwerk kenmerkt de verpakkingsafdeling van Van Oers United. Door ons gespecialiseerde pakstation kunnen wij snel op wensen van klanten inspelen en erop toezien dat onze groenten de juiste behandeling krijgen. Doordat alle processen binnenshuis worden gehouden en wij beschikken over een gesloten koelketen kan het hoogst mogelijke rendement uit onze ketensnelheid worden gehaald. Dit vormt de basis voor een op en top vers eindproduct met de door u gewenste uitstraling en coderingen.

Verpakkingsmogelijkheden

Wij bieden een ruime keuze aan verpakkingsmogelijkheden en verpakken het zoals u het wenst. Of u nu de voorkeur geeft aan flowpacken, sealen, net, foodtainers, puntzak of anders, wij bieden u de keuze.

De verpakkingsmogelijkheden per product vindt u in ons assortiment

Panklaar

Een panklaar eindproduct biedt comfort en gemak. Van Oers United levert ook een aantal panklaar mogelijkheden. Met name gepunt, gepunt-gebroken bonen, gepunte snijbonen en geschoonde spruiten zijn belangrijke productlijnen. Door de grote teeltvolumes binnen deze producten hebben wij de unieke mogelijkheid om de meest optimale specificatie voor de bewerkte variant uit te selecteren. Dit levert uiteindelijk het mooiste en beste eindproduct op.

Capaciteit

Van Oers United heeft een enorme verpakkingscapaciteit. Dit is een groot voordeel bij promoties en winkelacties wanneer er grote piekvolumes gedraaid moeten worden. Zo kort mogelijk voor uitlevering verpakken, vinden wij belangrijk om de meest optimale versheid voor u te realiseren. Alle processen van teelt tot klant worden intern beheerd en bewaakt. Dit zorgt ervoor dat de tracebility ook tijdens het verpakkingsproces wordt geborgd. Tijdens het verpakkingsproces wordt de koelketen volledig in stand gehouden.